Slarvig när det gäller bloggen!

Nu har det gått för länge sen sist igen. Mycket nu som rullar, kurser, utredningar, plugg och mera jobbtankar. Och någonstans emellan så tränar jag egna hundar.
Just nu så är det Rallylydnad för Lexie och dragträning för Vittra. Och det är sååå kul!

Kurserna går som smort, är så härligt att se att ens träningssätt funkar och hur ägare få aha-upplevelser och sedan se deras fyrbeta vänners svansar svänga.
Allt handlar om positiv förstärkning, respekt och god kontakt. Super kul att få hålla dessa kurser!
Längtar till nästa kurs startar!

Fyra utredningar igång där jag hjälper hundar och dess ägare att få ett mer harmonsikt liv tillsammans och även där är det så kul att se att det jag gör hjälper. En dröm som blivit sann, att få hjälpa!

Plugget då, mm jodå det går framåt! Varje dag blir det något så målet är att bli klar nu i november och jag hoppas hoppas att det blir så!!

Mera jobbtankar, japp ni läste rätt! Jag har jobbat som undersköterska i 10år och även om jag älskar att jobba som undersköterska så är det inte det jag vill. Jag vill ju helst jobba med hundar på heltid och är något jag strävar efter. Det som fattas är bara en gård! En gård skapligt nära Östersund men ändå en bit utanför. Hojta om ni vet om någon! Bara man hittar den så kan man utveckla företaget, göra mera och större utmaningar!

Träning med egna hundar då. Vi har två super härliga tjejer här hemma som vi älskar över allt annat. Lexie och Vittra! Lexie är en bordercollie tik på 6år som är den mest underbaraste vän man kan tänka sig, min allra bästa vän och hon är den jag har allra närmast mitt hjärta. Hon har stått bredvid mig under mina tuffaste år i mitt liv utan att vika från min sida. Hon har torkat mina tårar, värmt mig och legat nära, nära när jag behövt det. Hon har fått mig att skratta och må så där otroligt gott när jag som mest har behövt det. Hon är den största och starkaste stjärna i mitt liv och den dagen hon inte går vid min sida, vill jag inte tänka på. Hon är den där hunden, en på miljonen! Mitt hjärta, min vän, my partner in crime!

Sedan har vi Vittra, Vittramys, Vittra-bus, Vild-Vittra! Kärt barn har många namn och alla namn stämmer in på henne. Tjejen som verkligen har vänt upp och ner på våran lugna tillvaro, tjejen som verkligen får oss att vika oss av skratt varje dag, tjejen som verkligen älskar oss och som vi verkligen älskar. Det var inte alls meningen att skaffa en valp i våras men vi ångrar oss inte en sekund (även om man har fått haft tålamod vissa stunder). Hon är en super glad ung tjej på 5 månader som växer både kroppsligt och inom sig själv varje dag. Är så underbart att se nu när man har den kunskapen, att se med dom ögonen hur och vart hon är i livet. Vittra är en blandras mellan Jämthund och Siberian Husky. Vi ska träna både drag med henne och älgjakt. Vittra-vännen våran!

Vårat liv är hektiskt, mycket att göra varje dag men vi gör det tillsammans och det är det som är det viktigaste!

                                 
                                       "Lev ditt liv som om någon glömt stänga grinden"

 

Kommentera gärna: